LYSERE TIDER!

Tepper er det beste du kan gi føttene dine hele året. Ull gir varme, andre kvaliteter som floss gir lun og god stemning.

Den enkleste og rimeligste måten å fornye på kan være å skifte ut en rye, et lite teppe eller dørmatten ved inngangspartiet. Med enkle grep kan du gi hjemmet den forandringen og karaktéren du er på jakt etter, både ute og inne. Våre tepper, ryer og dørmatter finner du blant annet hos møbelkjedene Bohus, Home & Cottage og Møbelringen.

TA EN TITT PÅ UTVALGET I VÅR KATALOG - 2022/2023

 

 

 

TEPPETRENDER 2022

Ønsket om å bringe det naturlige inn i hjemmene våre vil fortsatt prege interiøret fremover. Dette kan enkelt gjøres med bruk av tepper i miljøvennlige materialer som ull, sisal, hamp, skinn og jute. Håndvevde tepper av ull og viskose er veldig populære, mange av disse kvalitetene kommer nå med frynser i ulike tykkelser og lengder. Tepper med en materialmix av ulike garnsorter, farger og spennende teksturer skaper en dynamisk atmosfære. Ikke minst er runde tepper veldig aktuelt. Mange er også opptatt av at tepper skal være praktiske og lofrie, da er våre maskinvevde tepper et meget godt valg.

KVALITET & TIPS

TIPS OG RÅD FRA OSS

BLI INSPIRERT

BILDER FRA VÅR INSTAGRAM