Du er her  >  Forside  >  Kolleksjon  >  Egen produksjon

Egen produksjon

Lone Original - Made in Norway

Lone Original er en benevnelse på tepper vi produserer på Lone, et lite tettsted like utenfor Bergen - se film fra BT. Under produksjonen bruker vi kun det beste av råvarer, og et Lone Originalteppe er et naturprodukt tvers gjennom. Lone Original lages av 100% ren ny ull fra Hillesvåg og Sandnes Ullvarefabrikk, mens lingarnet kommer fra dyktige produsenter i Europa. Som bunn benyttes dobbel satinvevd naturjute for å gjøre teppet ekstra sterkt og stødig. Denne kombinasjonen gjør at Lone Originaltepper holder en meget høy kvalitet, med en levetid langt over gjennomsnittet.

 

DESIGN DITT EGET TEPPE

Du kan velge blant 13 ulike design i forskjellige ull- og/eller linkvaliteter i den størrelsen du ønsker. Hele kolleksjonen har stor fleksibilitet med hensyn til størrelser og fasong.

 

Ved hvert design finner du en beskrivelse på muligheter du har når du skal komponere ditt eget teppe: Elin, Lotte, Sara, Emma, Alfa, Omega, Comfort, Troll, Luxus, Mediumfloss, KortflossLyst og Line. Til høyre vises fargehankene som benyttes når du skal velge farge og kvalitet. Du har også mulighet til å komponere ditt eget design i den størrelsen du ønsker i spesialfarger mot et tillegg i prisen.

 

Hos våre forhandlere finner du prøver på alle kvaliteter og farger. Ta gjerne kontakt med oss for å bli henvist til din nærmeste forhandler. 

LES MER OM Egen produksjon