Du er her  >  Forside  >  Kvalitet & tips  >  Teppetrender

Teppetrender

INNRED MED TEPPER

Bruken av tepper er uten tvil en viktig innredningsdetalj. Med tepper kan du gjøre interiøret mer lunt og personlig. Og det kan virke samlende. Med lysten til å fornye er tepper et rimelig alternativ til å gi hjemmet den karaktéren du er på jakt etter. Mer mønster, mer farger, store tepper, runde tepper og lag-på-lag er viktige stikkord.

 

Den store tendensen er at vi tenker enda mer på bærekraft og miljø. Det skal være ekte og naurlig. Vi ser derfor at bruken av materialer som ull, lin og skinn fortsetter å øke. Og kvalitet foretrekkes mer og mer fremfor produkter med kort levetid. Vi henter frem ting fra historien, brukskunst og arvede detaljer med "levd liv" gir personlighet til hjemmet.

 

 

FARGER

 

Vi er ferdig med det kalde og nøytrale, nå er det mørkere og lunere farger som gjelder. Skitne nyanser av jordtoner som terracotta, okergult, grønt, burgunder og blått vil vi se mer av. Men også lyse rosa- og korallfarger, petrolblå og ikke minst 70-tallets bruntoner er veldig aktuelt. 

Ønsker du lese mer om farger for 2017 kan du gjøre det ved å klikke på Dagny FargestudioLogg gjerne også inn HER for å se hva Oslo Design Fair skriver om tendenser i tiden.

 

 

TEPPER & MATERIALE

 

Det finnes et stort mangfold av tepper både med hensyn til størrelser, kvaliteter, farger, mønster. Heldigvis. Det gjør oss i stand til å finne akkurat det du er på jakt etter. Hvilket teppe du velger, kommer helt an på hvilken stil du har og hvilket uttrykk du ønsker å oppnå. Les mer om høstens trender og nyheter ved å trykke HER.